Diferite tipuri de piercing ureche, locurile în care pot fi plasate și cum acestea pot exprima stilul și personalitatea fiecăruia. 

Cele mai interesante piercinguri de ureche, la preturi rezonabile. Piercing Lobe, Helix, Daith, Tragus, Conch sau Rook: gamă largă de bijuterii, simple sau extravagante.

Showing all 21 results

Cercel Segmentat cu balama din Titan

39,00 lei
Introducând Cercel Argintiu Circular segmentat de Ureche din Titan cu balama- accesoriul perfect pentru a adăuga un strop de stil

Piercing pentru ureche labret de tragus/helix/buza

12,00 lei17,00 lei
Descoperiți versatilitatea și stilul cu acest piercing multifuncțional labret, perfect pentru buze, tragus sau helix. Acesta poate fi purtat și

Piercing Industrial din Oțel pentru Cartilajul Urechii, Argintiu

29,00 lei
Piercing Industrial din Oțel Argintiu, pentru Cartilajul Urechii

Industrial pentru cartilajul urechii, Petrol

29,00 lei
Piercing industrial colorit petrol 42 mm

Piercing contraforta marimi diferite

22,00 lei
Piercing argintiu din otel chirurgical, cu o suprafață lucioasă, în forma unui inel cu o bilă mică. Diverse marimi.

Piercing industrial

20,00 lei
Piercing industrial din otel chirurgical, cu filet in ambele capete, lungime 51 mm, bile de 4 mm.

Piercing pentru ureche barbell negru tragus/helix

15,00 lei
Piercing tija tip barbell de diferite lungimi. Piercingurile barbell au o tija deapta si bile detasabile in ambele capete, in

Piercing Curbat de Ureche, pentru ROOK/spranceana, din Otel

16,00 lei
Piercing cu tija curbata potrivit pentru multe tipuri de Piercing-uri precum Rook, Helix, Tragus sau Spranceana, grosima tijei este de

Piercing tip barbell auriu pentru tragus/ helix

18,00 lei
Piercing barbell pentru helix sau tragus, 3 marimi (S, M, L).

Piercing industrial curcubeu spirala mare 40 mm

22,00 lei
Piercing industrial spirala mare din oțel chirurgical

Expander 12-14mm

20,00 lei
Expandere negre din acril ce nu creeaza alergii, expanderele au o forma spiralata, iar marimile vin in ordinea pe care

Piercing cu lant argintiu

29,00 lei
Cercei veriga tip piercing cu lant. Piercing format din 2 cercei veriga  potriviti pentru doua gauri alaturate in ureche si

Piercing Industrial negru cu cruce

29,00 lei
Piercing industrial din otel chirurgical, cu filet in ambele capete, lungime 47 mm, bile de 3 mm. Piercing-urile industriale se

Piercing cu lant negru

20,00 lei
Piercing negru pentru ureche din otel chirurgical, tijă 1 mm, lungime 15 mm, diametru bile de 4mm.

Piercing cu lant curcubeu

15,00 lei
Piercing curcubeu pentru ureche din otel chirurgical, tijă 1 mm, lungime 15 mm, diametru bile de 4mm.

Piercing negru de buză

17,00 lei18,00 lei
Piercing negru de buza ce se preteaza si pentru tragus sau helix, merge purtat si simplu ca cercel in ureche,

Piercing Auriu pentru buza

18,00 lei
Piercing auriu de buza ce se preteaza si pentru tragus sau helix, merge purtat si simplu ca cercel in ureche,
Piercing pentru ureche Lobe: Cel mai comun și mai tradițional piercing de ureche, acesta este plasat în lobul urechii, unde țesutul este moale și cartilajul absent. Loburile pot fi găurite în diverse locuri, permițând purtarea mai multor cercei într-o singură ureche.
Piercing pentru ureche Helix: Situat în partea superioară exterioară a urechii, piercingul helix traversează cartilajul și oferă un aspect elegant și modern. Există mai multe tipuri de piercinguri helix, inclusiv helix superior și helix frontal.
Piercing pentru ureche Daith: Acest piercing interesant este plasat în pliul cartilajului din partea internă a urechii, aproape de canalul auditiv. Daith este apreciat pentru aspectul său distinctiv și este uneori asociat cu reducerea durerilor de cap sau a migrenelor.
Piercing pentru ureche Tragus: Piercingul tragus se realizează în cartilajul mic și proeminent situat în fața canalului auditiv. Este o opțiune populară pentru cei care doresc un piercing subtil, dar remarcabil.
Conch: Numele provine de la asemănarea sa cu cochilia unui melc. Piercingul conch traversează cartilajul central al urechii și poate fi realizat atât în partea interioară (conch intern), cât și în partea exterioară (conch extern).
Rook: Situat în pliul cartilajului din partea superioară a urechii, piercingul rook este plasat deasupra daith-ului și oferă un aspect inedit și neconvențional.

Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile pentru piercingurile de ureche. Fiecare dintre aceste locații poate fi personalizată cu o gamă largă de bijuterii, de la cercei simpli, până la modele ornate și extravagante. Piercingurile de ureche sunt o formă excelentă de exprimare personală și pot fi adaptate pentru a se potrivi stilului și preferințelor individuale, indiferent dacă alegeți o singură gaură în lob sau o colecție.
Piercingurile de ureche au fost dintotdeauna o formă populară de bijuterie corporală și au evoluat de-a lungul timpului într-o varietate de stiluri și locații pentru a satisface dorințele estetice ale fiecărei persoane.